SERVICE

EVAP FLEX SERVICE

EVAP FLEX asigura service de mentenanta si reparatii la cererea clientilor, dar si solutii de tratare a apei pentru buna functionare a turnurilor de racire cu circuit deschis sau inchis, precum si condensatoarelor evaporative.

EVAP FLEX SERVICE – MENTENANTA

EVAP FLEX SERVICE - MENTENANTA

Beneficiile serviciului de mentenanta constau in faptul ca se prelungeste perioada de functionare a turnurilor de racire si a condensatorelor evaporative. In consecinta, perioada pana la inlocuirea pieselor se prelungeste.

EVAP FLEX SERVICE – REPARATII

Serviciul de reparatii ofera clientului posibilitatea de a repune in functiune echipamentul in cel mai scurt timp.

EVAP FLEX – PIESE DE SCHIMB

Comercializam piese originale pentru toate tipurile de turnuri de racire si condensatoare evaporative, astfel incat, apeland la serviciile noastre de mentenanta si de reparatii, va asigurati ca beneficiati atat de calitatea pieselor, cat si de experienta echipelor noastre, special pregatite in acest sens.

EVAP FLEX – TRATARE APA

Solutia de tratare a apei este recomandata de toti producatori de echipamente intrucat prelungeste perioada de functionare a turnurilor de racire si condensatoarelor evaporative prin mentinerea apei in parametri ceruti de producatorul echipamentelor. Tratamentul de apa previne coroziunea si tine sub control depunerile. In cazul turnurilor de racire si al condensatoarelor de evaporare, calitatea apei trebuie verificata periodic impotriva contaminarii biologice.

Turnurile de racire si condensatoarele evaporative EVAPCO sunt certificate

IBC/CTI si EUROVENT

Certificare IBC Certificare CTI Certificare EUROVENT
Evapco Romania - Full Spectrum Global Solution

HARTA – EVAP FLEX