EVAPCO Inc

EVAPCO Inc

De la infiintarea sa in 1976 , EVAPCO Inc. a devenit un lider mondial in productia de turnuri de racire si condensatoare evaporative, prin calitatea produselor si prin programul sau de cercetare si dezvoltare din domeniul echipamentelor evaporative.

Misiunea EVAPCO este de a oferi servicii de prima clasa si produse de calitate, in urmatoarele domenii:
HVAC comercial
Procese de racire industriale
Statii de putere mare
Refrigerare industriala

EVAPCO este recunoscut pentru inovatiile ecologice aduse produselor sale, in ceea ce priveste reducerea zgomotului si a consumurilor de apa.

EVAPCO si-a castigat reputatia prin inovatiile tehnologice si prin calitatea produselor sale, punand in vanzare produse care sunt concepute pentru a oferi urmatoarele avantaje in exploatare :
Eficienta mare a sistemului de racire
Protectia mediului inconjurător
Costuri anuale de operare mai mici
Intretinere si functionare simpla

Cu un angajament continuu in programele de cercetare si dezvoltare, ofera cele mai avansate produse din industrie, avand unul din cel mai performate laboratoare de testare.

Produsele sunt fabricate în 19 locatii, în 9 tări din întreaga lume si furnizate printr-o retea de vanzari de peste 170 de reprezentante.

EVAPCO Europe
In Europa, EVAPCO are 3 unitati de productie situate in Belgia si Italia ce deservesc birourile de vanzari din Europa si Orientul Mijlociu.

Turnurile de racire si condensatoarele evaporative sunt certificate

IBC/CTI si EUROVENT

Certificare IBC Certificare CTI Certificare EUROVENT
Evapco Romania - Full Spectrum Global Solution

HARTA – EVAP FLEX